Ballonnenfantasie
Ballonnenfantasie

Mijn naam is Peter Elzinga, maar de meeste mensen kennen mij beter als Clown Peter.

Ik ben nu alweer sinds 2000 professioneel bezig met ballonnen. Hierdoor is mijn ervaring, maar veel belangrijker ook mijn plezier in de ballonnen alsmaar verder gegroeid. Het is dan ook altijd mijn bedoeling om van een feest net even iets anders te maken dan een normaal feest.

En daarvoor zijn ballonnen en ballondecoraties erg geschikt. Denk maar eens aan:

• ballonbogen

• ballonnenpilaren

• allerlei figuren van ballonnen

• helium ballonnen

• en bijvoorbeeld ballonoplatingen

En dan natuurlijk dit alles in allerlei varianten. De kleuren en maten kunnen bijna aan elke wens aangepast worden. Daarbij maak ik ook gebruik van bijzondere kleuren zoals metallic en in parelmoer. Dit geeft een extra chique uitstraling.

Bij ballonnendecoraties komt veel kijken, want het is niet zo maar een ballonnetje in elkaar vouwen of knopen. Het begint al bij het bepalen van de soort van ballonnen, dan de kleur en samenstelling. Samen overleggen is daarbij de essentie van een geslaagd project.

Wat het dan ook mag zijn! Van een geboorte tot een overlijden van een dierbare. In alle rust wordt alles overlegd. En alles volgens mijn mijn lijfspreuk: “als het niet kan zo als het moet, dan moet het maar zo als het kan!”