fun-ie-fit logo

Fun-ie-Fit: het digitaal (virtueel) game-, sport- en healthcentrum

Fun-ie-Fit is een game-, sport- en gezondheidcentrum dat uniek is in zijn soort. Voor Nederland èn Europa. Het game- sport en gezondheidcentrum is voor iedereen en dient heel veel doelen. De high tech omgeving met de meest geavanceerde computerapparatuur en games moet mensen aansporen om (meer/beter) te bewegen en op die manier aan hun gezondheid te werken.

Speciaal gemaakte games voor het centrum helpen mensen met een beperking ook sneller en efficiënter vaardigheden te leren die ze anders maar moeilijk onder de knie krijgen en hetFun-ie-Fit is een heel bijzondere locatie voor studiebijeenkomsten, conference calls, symposia en congressen.

Ontmoeting is een van de belangrijkste doelstellingen van hetFun-ie-Fit. Mensen kunnen elkaar natuurlijk zien en spreken in hetFun-ie-Fit, maar het game- sport- en gezondheidscentrum stimuleert en initieert via internet en de social media ook (veilige) ontmoeting van deelnemers in woonkamers, wijkcentra en tal van andere locaties. In Nederland en de rest van de wereld.

Een van de belangrijkste en meest opmerkelijke eigenschappen van hetFun-ie-Fit is dat mensen met en zonder beperking met elkaar kunnen sporten, omdat de computergestuurde apparatuur fysieke functies kan overnemen. Daardoor kunnen bijvoorbeeld mensen in een rolstoel ‘gewoon’ voetballen en ijshockeyen – en nog heel veel meer sporten – beoefenen tegen valide tegenstanders.